Индустриални Продукти

Индустриалните смазочни материали на Royal Purple® се препоръчват от специалисти по машинно оборудване и се използват от водещи компании по цял свят. Индустриалните клиенти информират за значително намаление на разходите по поддръжка, спестяване на енергия и увеличени интервали между планови профилактики, след като преминат на Royal Purple®.

Най-ниския оперативен разход

Продуктите на Royal Purple постоянно дават по–добри резултати при много широка гама на индустриално оборудване, в сравнение с други индустриални масла. Включително и в сравнение със синтетичните масла, предлагани от най-големите ни конкуренти.

За повече информация, моля отделете няколко минути и разгледайте този доклад.

Синтетични масла и смазочни материали за индустриални машини

Royal Purple® произвежда широка гама от висококачествени смазочни материали за почти всяко индустриално оборудване. Експертите на Royal Purple® разработват продукти, които значително надминават по качество другите синтетични или минерални масла при тестове, не само в лабораторни условия, но и в реални тестове.

Synerlec® (Синерлек)

Патентована смазочна добавка на Royal Purple®, която е в основата на цялата продуктова гама на марката. Създава йонна връзка, която остава по металните части, за да придаде допълнителна защита дори при стартиране на оборудването и подобрява качествата на маслото за безпрецедентни постижения и защита.