Добавка за повишаване на октновото число Royal Purple® Max-Boost™

Royal Purple® Max-Boost™ е високо производителена добавка, която увеличава октана и третира гориво за състезателни автомобили: увеличава октановото число в бензина, намалява емисиите, стабилизира горивната смес и подобрява работата на двигателя.

Формулиран с ММТ, Max-Boost™ дава възможно най-добро повишаване на октаново число, за да помогне за премахването на повреждаща детонация в двигателя, предварително запалване и тропане от нискооктанов бензин. Max-Boost™ е най-добрият горивен стабилизатор за всеки, който иска да даде силен тласък на производителността и ефективността на двигателя.

Max-Boost™ стабилизатор за горивната система е формулиран за състезателни двигатели, снабдени с карбуратори, инжекциони за впръскване и директно впръскване, както и турбо, компресори и азотно-инжектирани двигатели.

Max-Boost™ е безопасен за употреба в оловен и безоловен бензин, както и алтернативни горива като преформулиран бензин, и всички смеси с етанол.

Нашият горивен стабилизатор е безопасен за кислородни сензори и катализатори.

Разфасовка: бутилка 473 мл Наличност: да

Цена: 40,00 лв. 33,00 лв.* с ДДС

* намалената цена важи при поръчка през сайта

За контакти: office@regalistrade.com
Описание

ПРЕДИМСТВА
• Намалява чукането в двигателя
• Повдига октановото число до 30 точки / 3 номера
• Възстановява мощноста и икономията на гориво
• Почиства депозити от инжекторите за гориво
• Намалява загубата на мощност в компютърно контролирано възпламеняване при превозни средства
• Заменя оловните добавки и предпазва леглата на клапаните
• Стабилизира горивото

Начин на употреба:
Max-Boost™ третира до 95 литра бензин. Изсипете опаковка кутия в резервоара преди да го напълните с гориво. Почистете незабавно при поява на разливи, Max-Boost™ може трайно да оцвети боядисани повърхности. Не излагайте на пряка или непряка слънчева светлина. Поставете обратно капачката на флакона, след като е изпразнен и го изхвърлете в подходящите за това места.

МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ:
Max-Boost™ е състезателна формула и не е легална за употреба в улични автомобили. Моля, консултирайте се с отдела за техническа поддръжка на автомобили на Royal Purple® за повече информация.