• Royal Purple®
  Масла за спортни автомобили

  Mаслата Royal Purple - XPR са специално разработени, за да удовлетворят изискванията на състезателни двигатели.

  Те съдържат най-висококачествените масла и и патентованата добавка на Royal Purple – Synerlec®. Подобрявайки работата на двигателите, тези масла позволяват да се увеличи мощността им и ускорението, като в същото време осигуряват добра защита от прегряване и износване. Тези масла осигуряват по-добра защита от водещите синтетични и конвенционални масла, дори и от тези с допълнителни добавки.

  Професионалните конструктори на двигатели и състезателните отбори изплзват тези продукти, за да увеличат мощността им. Това се дължи основно на патентованата добавка на Royal Purple – Synerlec®.

 • Royal Purple®
  Масла за мотоциклети

  Max-Cycle® е специално разработено, за да се справи с високите изисквания на силно натоварени двигатели и трансмисии. То се препоръчва за употреба и при 4-тактови двигатели с въздушно охлаждане, и при такива с водно охлаждане, като е съвместимо с трансмисии с „мокър” съединител.

  Разработено на базата на електирани синтетични масла с добавка на патентованата Synerlec® технология Max-Cycle осигурява по-добър защитен филм за триещите части от водещи марки синтетични и минерални масла. Неговата устойчивост на разпад и оксидация е предпоставка за по-добра защита и представяне на двигателя.

  Max-Cycle съответства и дори превъзхожда изискванията на API стандарта, като е обозначено с клас JASO MA2, най-висока съвместимост при трансмисии с „мокър” съединител по стандарт JASO T903:2011. Max-Cycle е съвместимо с други минерални и синтетични моторни масла. Не е необходимо източване и промиване преди употребата му.

 • Royal Purple®
  Моторни масла за яхти

  Серията HPM е специално разработена, за да максимизира представянето и да предостави изключителна защита на читиритактови двигатели за лодки.

  То надхвърля строгите изисквания за гаранция на стандарт NMMA FC-W Catalyst Compatible®.

  Маслото за двигатели HPM осигурява изключителна защита против износване многократно над тази на обикновените минерални и синтетични масла. Благоприятства за работата на двигателя при по-ниски температури на работа, подобрява ефективността увеличава мощността и тягата. Патентованата добавка на Royal Purple Synerlec® спомага за това маслата HPM лесно да се справят с високите изисквания при работата на двигателите за лодки.

  Маслата HPM са налични в следните вискозитети: Multi-Vis 30 and Multi-Vis 40.

Какво предлагаме

Видео презентации

Регалис Трейд ООД е създадена да представи и промотира ексклузивно продуктите на Royal Purple® в България и Източна Европа.
Успешното партньорство между Регалис Трейд и Royal Purple® e изградено върху изключителните постижения и качества на тези продукти.

Royal Purple® формулира и създава продуктите си за постигaне на максимални резултати в истинския свят.
Многобройни и независими проучвания, показват подобрения на постиженията след употребата на смазочните материали Royal Purple®.